Ca organismul feminin reactioneaza pe pregătirea fizică?

Ca organismul feminin reactioneaza pe pregătirea fizică?

Corpul bărbatului de corpul unei femei diferă în multe aspecte. Arata diferit, funcționează în moduri diferite, și în sport, prin urmare, necesită o altă abordare. Ce probleme mai ales femeile se întâlnesc?

Și ce exerciții sunt potrivite pentru ei?

Și ce exerciții sunt potrivite pentru eiȚintă de amplificare, care vizează formarea corpului nu pot fi identice la femei, ca la barbati. Prima problemă se produce din cauza foarte diferite de masă constituției. Altele sunt legate de obiectivele pe care doresc să ajungă la antrenament. “Cele mai multe femei doresc de carne și de beton corpului, bărbații, dimpotrivă, doresc să uriașe musculare, prin care le forme zmohutní,” note de Tereza Semrádová cu пражской Studioul Fascination. http://bazyleeshek.info/

Femeile au un metabolism lent

Despre femei simulatoare învățăturile circulă o mulțime de mituri. “Total greșită reprezentare a femeilor în faptul că, atunci când acestea vor consolida, o mare mult mai mult mușchii, și ei vor arata ca mužatky”, spune Ecaterina Ebrová cu Contururi de fitness pentru femei la 30 de minute.

Alimentare, cu toate acestea, pentru hard și corp zvelt, vital. Muschii au într-adevăr un consum mai mare de energie decât țesutul adipos, chiar și în modul de inactivitate. Pur și simplu, mai multe musculare în organism, cu atât mai repede metabolismul funcționează.

“La femei, comparativ cu bărbații mai puțin rata metabolica, astfel încât pierderea in greutate mai greu. Consumul de energie trebuie să fie mai mare, și dieta striktnější, a fost de ardere de grăsime”, explică Ecaterina Ebrová.

Motivul este că bărbații sunt de obicei mai multa masa musculara si mai putina grasime, iar datorită clare producerea hormonului testosteron. Corpul lor, astfel încât, în mod natural, arde mai mult. Se recomandă energic venit de la crearea personajului, cât și la bărbați cu aproximativ 400 de calorii mai mare decât la femei.

Diferențele în acțiune și distribuția masei musculare

“Femeile au aproximativ două treimi din forta si masa musculara, comparativ cu bărbații. Pentru a consolida, astfel, el are nevoie de la fel de intens decât bărbații, a fost, cel puțin, o mică creștere a masei musculare, care este necesar pentru a spaloval de grăsime”, explică Ecaterina Ebrová.

Mai complexe de exerciții, cu toate acestea, vykompenzují intervale de timp. Femeile, în ciuda acestui fapt, se recomandă de a practica mai intens decât bărbații, pe de altă parte, și un termen mai scurt. Una dintre modalitățile de intervalové training

Care durează timp de aproximativ zece la cincisprezece minute.

Care durează timp de aproximativ zece la cincisprezece minute“Femeile au, de asemenea, o mulțime de energie în jumătatea inferioară a corpului. Jumătatea superioară, în general slab, în special umerii și brațele”, – se spune mai departe trenérka. La bărbați invers. Partea superioară a corpului este mai puternic, mai slab, mai jos.

Aceste cerințe ar trebui să fie adaptate pentru antrenamente, ca pentru sex, ar trebui să se concentreze pe mai slab o jumătate a corpului. Fizică a constituției, așa va fi echilibrat, el nu va simți musculare dysbalancím și postura incorectă.

Ca o femeie corect de a consolida?

“Femeile, în principal, de anxietate ,problematice de partid”, cum ar fi abdomen, coapse, fese și partea interioară a feselor, și neglijat la fel de important, poate mai important, de timp, cum ar fi, de exemplu, mâinile. La urma urmei, se poate vedea și în zona de mâneci, undeva, dimpotrivă, partea interioară a coapselor ascunde”, indică, Theresa Semrádová.

Pe partea de sus a corpului, astfel încât atunci când amplificarea este într-adevăr nu uitați. În plus, mâinile ar trebui să fie implicate, de asemenea, muschii abdomenului, inclusiv partea de jos, de fibre a mușchilor pectorali, fixátory omoplați, ohybače cervicale a coloanei vertebrale și complete în spate, musculare, care pentru echilibrul corpului în constituția este destul de semnificativ.

Nu ratați nici mușchii brațului. “Un fel de ta masei musculare din jurul centurii scapulare va ajuta, în primul rând, optice îngustarea în zona taliei și a bazinului, și, de asemenea, are un excelent sanitar-efect preventiv împotriva traumatismelor umerilor și probleme cu coloanei cervicale”, explică Ecaterina Ebrová.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *